MADE MY DAY

Začala jsem s tím už na svém předchozím blogu a pokračovat budu i tady. Vlastně pokračovat budu blog neblog.

Mám pocit, že lidi v dnešní době pořád hledají nějaké zázračné recepty na štěstí a objevné postupy jak změnit svůj život k lepšímu. Mnohdy ale stačí si jen víc vážit toho, co máme. A hlavně si toho vůbec všímat.

Já ve svém životě potřebuju mít projekty a plány. Jak se něco tváří jako plán, má to hned o padesát procent větší šanci, že se tím budu řídit a dotáhnu to do konce. A tak jsem dala dohromady i svůj Made my day projekt. Vytvořila jsem si dokument, do kterého si každý den zaznamenám věc, která tzv. made my day. Protože i na obyčejném dni stráveném s chřipkou v posteli i na dni, kdy se vám nic nedaří, takovou věc můžete najít. Budete-li chtít.

Já chci. A budu ráda za každého, kdo bude chtít se mnou.

Slovo na úvod *

Jmenuju se Kristýna a přátelé mi neříkají MoTeelka.

Jsem hnědovláska, postteenager, young primitive, flegmatik, požitkář, foodlover, filmový fanoušek bez vkusu, bakalář, grammar nazi, introvert, optimista, kavárenský povaleč, nejhorší time manager ever a nadšený pisálek. Stárnu, studuju, peču, chodím pozdě, zpívám, sním, běhám, usmívám se, tak nějak málo tančím, věřím, užívám si, miluju.

Mám ráda některé lidi, letní bouřku, voňavé vlasy, děti, rodné město, snídaně, dětské náplasti, jaro, britský přízvuk, conversky, vzduch po dešti, češtinu, Vánoce, život na vesnici, puntíky, ironii a cesty do neznáma. Nemám ráda dlouhé filmy, křik, slimáky, hloupé lidi, hrubky, pivo, hádky, rozhodování, čerstvě vyprané prádlo, škarohlídy, telefonování a když někdo říká cupcakům muffiny.

Chci procestovat svět, pořídit si zrcadlovku a polaroid, umět citovat z knih a vynaleznout čokoládu bez kalorií.

Jmenuju se Kristýna a tohle je můj blog. V pořadí zhruba sto šedesátý třetí. Snad už poslední. Alespoň prozatím...